2017. nov 10.

Szeretnéd tudni, hogy hogyan dobhatod fel nemi életeteket?! ;)

írta: feminim
Szeretnéd tudni, hogy hogyan dobhatod fel nemi életeteket?! ;)

...pár tipp, mely csupán fillérekbe kerül!

nina.gif

Mi Nők nem vitás, szeretünk hódítani! Élvezzük párunk kéjes, élvezettel teli tekintetét és hormonoktól túltengő, megfeszült testét.
Ugyanakkor az igazság az, hogy egy bizonyos idő után sajnos szertefoszlik az a bizonyos "rózsaszín köd", ellaposodik, unalmassá válik nemi életünk.

Ez persze nem jelenti azt, hogy rögtön pánikolnunk kellene, netán szakítanunk!
Szexuális életünket ugyanis igen egyszerűen feldobhatjuk, elég csupán pár extrémebb fehérnemű, egy erotikus jelmez, de néha elég egy extrémebb bugyi is. ;)

 

Manapság igen elterjedtek lettek a franciabugyik.
Találhatunk már csipkéset, mintásat, fodrosat vagy alul nyitottat... akár szolidabb, akár vadabb stílust kedvelünk, az igazság az, hogy szexibbnél szexibb darabokat foghatunk ki. Ráadásul popsi kiemelő hatás dominál ebben az esetben.

Igen elterjedt lett a randibugyi is napjainkban, mely alatt az alul nyitott alsóneműket értjük.
Találkozhatunk néhány igazán extrém darabbal, mint például a nyitott, gyöngyökkel díszített darabok.
Vannak még olyan szexi darabok, melyek hasonlóak a hagyományos bugyikhoz.
A különbség, hogy alkotóink megspékelték egy extrém kivágással, ez lehet alul, vagy akár a popsinál.

copy_of_tavaszi_trendek_16_2.jpg

Légy dögös és sexy egy picit másképp!

A Női ruhatár alapdarabja a jól megválasztott fehérnemű.

A legtöbb nő viszonylag hétköznapi darabokat hord inkább a mindennapokban, ami valljuk be, kényelmesnek kényelmes, de nem épp túl szexi egy férfi szemében...
Persze ez nem jelenti azt, hogy egy egyszerű darab ne lehetne dögös, és ne érhetnénk el a kellő hatást.
A fehérnemű kiválasztásánál nagyon fontos, hogy tisztában legyünk alakunkkal és annak megfelelő fazont válasszunk.

Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy az ő fenekükre például milyen bugyi illik. Ha szeretnéd a lehető legjobb fazont választani a popsidra, akkor nézd, meg, hogy neked milyen a feneked.
A megfelelő fehérneművel pedig te leszel a legdögösebb ;)

 

A férfiak szerint az ideális fehérnemű:

Meglepő módon a Férfiak nem a mindent a szemnek, és kirakom mindenemet a kirakatba fehérneműket részesítik előnyben.
Lehetőleg vörös színben pompázzon és minél "kevesebbet" mutasson meg a női testből. Sokaknak bejön a masni, a csipke és az extrémebb kivágások. Többségük imádja a sexy melltartókat és bugyikat kombináni egy dögös harisnyakötővel, vagy combfix-el.

copy_of_tavaszi_trendek_15_1.jpg

Ha szereted a finomabb, visszafogottabb darabokat, akkor egy aranyos babydollban vagy bodyban megtalálod a számodra megfelelő fehérneműt!.

A piros szín a hétköznapokban is feltűnést kellt, ez persze az ágyban sincs másképp! Tuti siker!
Ezekben a csipke és selyem szettekben tökéletesen kibontakoztathatjátok szexualításotokat,  ráadásul tökéletes választás, ha szeretnél a kényeztetés középpontjába kerülni. ;)

A babydoll tökéletes választás azoknak, akik csípőben erősebbek.
Vannak olyan fazonok is, melyekkel remekül kihangsúlyozhatjuk melleinket. Ezt persze a kevésbé szégyenlős hölgyek számára találták ki.

 

Ezeket a fehérneműket elnézve ember legyen a talpán, aki nem nyeli le helyben a nyelvét meglátva bennük a párját!

copy_of_tavaszi_trendek_22.jpg

Manapság egy női ruhatár alapdarabjai között tudható pár buja és sexy jelmez is.
Mindenki szeret beöltözni, vannak akik beismerik, vannak akik titkolják, de mindenkiben lapul egy jelmezbe bújós én, aki várja azt a pillanatot, amikor végre az övé lehet a terep.
Gondoljatok bele!
Gyertyafény, perzső, csokoládé és esetleg még egy sexy cicás jelmez. ;)
Egy vadító takarítónő, ápolónő vagy egy nyuszijelmezzel pillanatok alatt elcsábíthatjuk kedvesünk fejét!

A pasifantázia szerteágazó listáján előkelő helyen állnak a buja jelmezek. Sokszor ajándék helyett sokkal nagyobb örömöt érhetsz el egy épphogy csak takaró kis erotikus semmiséggel.

Többféle uniformist is magunkra ölthetünk, lehetünk takarítónők, vagy akár egy sexy ápolónő bőrébe is bújhatunk. Nekünk nőknek felfoghatatlan, hogy némely pasi miért is bolondul annyira például a klasszikus szobalány jelmezekért, napjainkban ugyanis főként középkorú, házas nők töltik be ezt a posztot.
Ennek ellenére a férfiak megbolondulnak a fekete-fehér egyenruháért, főleg ha egy fodros kis szoknyával van megspékelve!

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más dögös jelmezzel nem csavarható el a fejük.
A kacérkodó szerep egyszerűen ellenállhatatlan számukra. 
A férfiak szeretik ha kiszolgálják őket, és épp ez okból a nővérkékről rögtön ez ugrik be nekik.

No, persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nyakunkon a karácsony, melyre ezer és egy mikulásos jelmez áll rendelkezésünkre. ;)

 

copy_of_tavaszi_trendek_18_1.jpg

Ha szereted a puha, egyszerű darabokat, és a fehérneműd a természetes szépségedet hangsúlyozza, akkor a férfiak is praktikus, őszinte személyiségként gondolnak rád, akivel könnyebben megnyílnak és megosztják a titkaikat. Te a szomszéd lány típusba tartozol.

Ha viszont imádod a gazdag pasztellszíneket, a sok-sok lágy csipét és a nőies kisugárzást hangsúlyozó darabokat, akkor a férfiak szemében romantikus Nő leszel, aki nagy hangsúlyt helyez a klasszikus értékekre, teljes szívvel hűséges, míg a kisugárzása egyszerre ártatlan és nagyon érzéki.

Ha a luxust, a selymet, a szatént, a vörös színt és a pompát részesíted előnyben, akkor a szirén típusába tartozol. A szirének a férfiakat magabiztosságukkal és szórakoztató egyéniségükkel veszik le a lábukról.

 
copy_of_tavaszi_trendek_21_1.jpg

Valljuk be, minden Nőnek vannak extrémebb vágyai!
Vannak, akik merészebbek és bevállalósabbak, de vannak köztünk félénkebb, szégyenlősebb típusúak is.

Ha fehérneműd erotikus, és szivesen viselsz bőrből vagy latexből készült holmikat, és nemcsak a fűző, de a bilincs is alapdarabnak számít nálad, akkor te egy igazi domininás személyiség vagy a féfriak szemében, aki nem fél az újdonságoktól. Te a  fetisisztatípusba tartozol.

Ha imádod a combfixet és a fűzőt, akkor a vixen, azaz a nőstény róka személyiségtípusba tartozol, aki mindig olyan darabot választ, amellyel kihangsúlyozhatja idomai nőiességét, és eközben imád játékosan csipkelődni a párjával. A férfiak öntudatos személyiségként gondolnak rá, aki szeret a figyelem középpontjában lenni, és minden helyzetben van egy elmés válasza.

Nincs az a férfi, aki ellen tudna állni a kísértésnek!

A cicaruhák tökéletesen követik a test alakját, kiemelve idomainkat. Ennek köszönhetően szinte bármely férfit levehetjük a lábáról ezzel a dögös szettel.
Nincs alkathoz kötve, így bárki felveheti és elérheti a kellő hatást. ;)

 

Ha netán még ennél is bevállalósabbak vagytok, nyugodtan mutassátok meg kedveseteknek oldalunkat és válasszatok együtt valami kis extra kiegészítőt a 18+ menüpont alól.
Megeshet, hogy partneretek igen pozitívan fogadna egy kis huncutságot! ;)

 

                                csakcsajok_logokaris.png

 

 

Szerző: Lutár Nikoletta

 

 

 

 

Szólj hozzá

szex szerelem tippek szenvedély fehérnemű bugyi szexi romantika csipke jelmez szexi fehérnemű francia bugyi combfix corset dögös csakcsajok szexi jelmez női fehérnemű csipkés fehérnemű randi bugyi open bugyi open tanga fehérnemű szett popsi forma feminiblog erotikus kiegészítők bejárónőjelmez szobalány jelmez mikulás jelmez