2017. sze 18.

Nézd meg mit viselnek a Trónok harca sztárjai!

írta: feminim
Nézd meg mit viselnek a Trónok harca sztárjai!

Öltözz úgy, mint Sophie Turner és Maisie Williams

copy_of_tavaszi_trendek_24.jpg

 A népszerű fantasysorazat sztárjai Sansa Stark (Sophie Turner) és Arya Stark (Maisie Williams) nem csupán a vászonon, de a magánéletben is pompás öltözékekkel kápráztatják el rajongóik szemét.
Legyen szó díjátadókról, gálákról vagy csupán egy utcai viseletről, a Stark lányok ha divatról van szó, remekül megállják a helyüket!

A két ifjú színésznő a Trónok harca kezdetekor még csupán 13-14 évesek voltak. Míg a képernyőn testvéreket alkotnak, addig a magánéletben a legjobb barátok.
Egy interjú során Sophie arra is kitért, hogy milyen nagyszerű "társat" talált Trónok harca-beli kolléganője, Maisie Williams (Arya Stark) személyében.

"Nagyon nehéz olyasvalakit találni, aki megérti, min mész keresztül, aki veled hasonló korú és ugyanolyan háttérrel rendelkezik, mint te. Ugyanazokon a küzdelmeken megyünk keresztül, ide értve a testképünkkel kapcsolatos gondolatainkat, a pubertáskort és a nyilvánosság előtt való felcseperedést. Én megtaláltam Maisie-ben a magam erejét, és azt hiszem ő is az övét bennem."

Arya és Sansa kapcsolata 8 éve kezdődött, és azóta is elválaszthatatlanok.

 

copy_of_tavaszi_trendek_16_1.jpg

Sophie Turner mint azt láthatjuk, gyönyörű nővé cseperedett az évek során.
A 2014-es Jameson Empire Awards-on pedig egy igazán elegáns darabot viselt, mely remekül kihangsúlyozta nőiességét. Irígylésre méltó halvány bőréhez tökéletesen passzolnak ezek a kontraszt árnyalatok.

copy_of_tavaszi_trendek_17_1.jpg

2016 márciusában a Stark lány mindenkit elbűvölt a vörös szőnyegen, bámulatos ruhájával. Védjegye a vörös haj és a királyi profil, mely nem csupán a vásznon, de a való életben is remekül illik rá.

2017. január 29-én Los Angelesben Sophie a 23. Screen Actors Guild Díjátadón vett részt, a The Shrine Expo Hall-ban, Kaliforniában, ahol szintén egy pompás vörös ruhában tündökölt rajongói előtt.

 

copy_of_tavaszi_trendek_176.jpg

Maisie Williams-ről sem mondható el másképp, mint hogy egy csodaszép hölgyé cseperedett fel az évek során.
2015 Január 25.-én a Stark lány a 23. Screen Actors Guild Díjátadón vett részt, ahol ezt a gyönyörű csipkés darabot viselte.

copy_of_tavaszi_trendek_19.jpg

Maisie-ről mint azt jól tudjuk, egy vagány és belevaló nő, egy igazi vadóc színésznő, tele élettel!
A trónok harca Arya-ja mindig el tudja kápráztatni rajongóit. Ezt be is bizonyította a 2016-os szeptemberi Annual Primetime Emmy Adwards-on, ahol egy varázslatos hímzéssel díszített ruhában jelent meg.

 

Az HBO sikersorozatának sztárjai elbűvölő ízléssel rendelkeznek, bármely gálán is jelennek meg "szájtátott" tekintetek kísérik lépteiket.

 

csakcsajok_logo.png

 

Szerző: Lutár Nikoletta


Forráshttp://starity.hu/magazin/68165-sophie-turner-eloszor-nyilatkozott-joe-jonashoz-fuzodo-kapcsolatarol/#ixzz4t1mfOJcg

 

Szólj hozzá

divat sztárok színésznő trend outfit vörös szőnyeg csakcsajok Trónok harca Sophie Turner Sansa Stark GOT Maisie Williams Arya Stark 2017 trend