2017. már 28.

Ezért viselj sportmelltartót!

írta: feminim
Ezért viselj sportmelltartót!

Itt a tavasz, elmúltak a télies, hideg idők és ismét előkerülnek a futócipők és az edző ruhák. Előszeretettel megyünk ki a szabadba futni és edzeni ilyenkor.

A sport legfontosabb kiegészítője a nők számára a sportmelltartó, ugyanis ha rosszul választjuk meg, akkor az hosszútávon negatívan hat a mellszövetekre.

Éppen ezért megmutatjuk Neked azt, hogy milyen sporthoz, mekkora cicire milyen sportmelltartót érdemes viselned.

edzes.jpg

Könnyed sportok kedvelőinek

Nem igaz, hogy a kismellű nőknek nem kell melltartó a sporthoz. Attól, hogy nem 300 köbcentis cickókkal edzenek, még nekik is vannak mellszöveteik, amik sérülhetnek.

A sportmelltartó kényelmes viseletet biztosít, szinte nem is érezzük az, hogy viseljük. Az izzadságot is könnyen elvezeti, és megfelelően szellőzik, így nem irritálja a bőr. Nincsenek rajta kapcsok, és a szivacsos push up is kivehető belőle.

Ezt a melltartót leginkább könnyű sportokhoz ajánljuk, úgy mint a jóga vagy éppen a pilates. Itt nem terhelődik nagy súly a mellekre így nem kell erős alátámasztás sem.

lila.jpg

Ára: 2590 Ft és ITT tudod beszerezni.

Súlyzós edzésekhez

Nagyobb mellűeknek is ajánlott a következő melltartó. Ennek sincs merev alátámasztása, ám az erős és vastag alsó rész tökéletesen helyén fogja tartani a dolgokat. Ez kizárólag edzőterembe ajánlott súlyzós edzéshez, mert futáshoz már egy erősebb tartású darab szükséges, ha nagyobb cickókkal rendelkezel. Ha kicsikkel, akkor bátran futhatsz már ebben is!

szurke.jpg

Ára: 2590 Ft és ITT tudod beszerezni.

Minden sporthoz kiváló

A merevítővel és szivaccsal ellátott melltartó minden sporthoz kiváló, mivel tökéletesen tartja a melleket,így a mellszövetek nem roncsolódnak,  és hosszútávon sem fognak megereszkedni a sport miatt. Viselete kényelmes, nem is érezzük, hogy rajtunk van. Vastag pánttal rendelkeznek.

Rengeteg nedvszívó és légáteresztő lyuk található rajta.zold-500x500.jpg

Ára: 2590 Ft és ITT érhető el.

Ha most kezded el a sportolást, akkor mindenképpen szerezz be egy jó sportmelltartót, persze csak ha nem szeretnéd, hogy a melleid a köldöködig érjenek 20-30 év múlva a mellszövetek sérülése miatt.

A melltartókon sosem szabad spórolni, hiszen a nőiesség az egyik legfontosabb szexepilje a Nő-nek!

Szólj hozzá

sport sportmelltartó sport melltartó