2017. már 07.

Minden, amit a fenék formájáról tudni kell

írta: feminim
Minden, amit a fenék formájáról tudni kell

Alapvetően 5 fajtát különböztetünk meg:

  • Gömbölyű
  • Szív alakú
  • Szögletes
  • A alakú
  • V alakú

Általában a ruha a lényeg, de nem mindegy az sem, hogy hogy néz ki a popsink, ha belenézünk a tükörbe. Ezt nagyban befolyásolja az, hogy milyen bugyit veszünk fel.

love1.PNG

Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy az ő fenekükre milyen bugyi illik. Ha szeretnéd a lehető legjobb fazont választani a popsidra, akkor nézd, meg, hogy neked milyen  a feneked. A megfelelő fehérneművel pedig te leszel a legdögösebb ;)

butt_shape-round.png

A gömbölyű fenékforma manapság igazán divatosnak számít. Rengeteg alakformáló fehérnemű van ellátva szilikonnal, vagy egyéb töltelékkel, hogy ilyen formát adjon a popsidnak.

Ennek a típusnak szinte minden bugyi jól áll, ám, ha a popsid legelőnyösebb íveit szeretnéd kiemelni, akkor egy kicsit szélesebb derekú, V-alakú bugyival tudod a leginkább megtenni ezt.

butt_shape-heart.png

A szív alakú fenékformát egy egyenes derekú, magas combkivágásokkal rendelkező, középen keskeny féltangával/brazil fazonúval tudod kiemelni.

kor.png

A szögletes fenékformának leginkább francia bugyik állnak jól, de a deréknál egyenes vonalú, a fenéken pedig íves tanga is jól mutat rajta, mivel lágyítja a vonalakat és kerekebbnek mutatja a popsidat.

butt_shape-a.png

Az A-vonalú popsit egy csípőnél nagyon keskeny bugyifazon (Baywatch fazon) tudja jól kiemelni, mivel nyújtja a lábaidat és optikailag csal az arányaidon. 

butt_shape-v.png

A V-alakút a csípődet hangsúlyozó, közepesen széles, de nem teljesen egyenes fazonokkal tudod kiemelni, ami által nőiesebbnek fog tűnni a feneked és a csípőd.

Fehérneműk INNEN

 

Szólj hozzá

fehérnemű bugyi fenék popsi popsi forma