2017. feb 24.

Tippek szadomazó szexhez

írta: feminim
Tippek szadomazó szexhez

2.jpg

A BDSM Mr. Grey-jel robbant be a köztudatba és hódította meg a Nők libidóját. De mi is a BDSM, avagy a szabomazó szex? A BDSM alatt több mindent is értünk:

Egyrészt jelentheti a bondage-dominance-sadism-masochism szavakat (azaz kötözés-dominancia-szadizmus-mazochizmus)

Másrészt a bondage-discipline-sadism-masochism (kötözés-fegyelem-szadizmus-mazochizmus)-t

Valamint a D&S-t külön is emlegetik (ami a dominance&submission, azaz leuralás-behódolás rövidítése).

Egy a közös bennük: a két- vagy többszereplős szexuális aktusban nem egyenlőek a résztvevők: az egyik fél a domináns, a másik pedig behódol és engedelmeskedik.

De sokan asszociálnak latexruhás, pórázon sétáltatós vagy épp kalodába zárt férfiakra és nőkre. Pedig ez csak a felszín. A BDSM nem csak póz vagy extrém szexuális szerepjáték.Több annál...

Íme pár trükk, amivel feldobhatod a szexuális életedet egy kis szadomazóval!

Utasítás

Nagyon sok nő imádja a hatalmát és a függetlenségét – a hálószobán kívül. A Szürke ötven árnyalatának páratlan sikere után elmondhatjuk, hogy a Nők vágynak arra, hogy megdugják őket. Kőkeményen.

Nem kell nekik a  kedvesség, és van hogy csak egy alapos, durva, mocskos kefélésre vágynak.

Szükségük van arra, hogy utasítsák és irányítsák őket.

Az utasítást nem úgy értem, hogy kiküldjük a Nőt, hogy süss egy rántottát, hanem úgy szex utasítások: Pl.  'Vetkőzz le', 'Térdelj fel az ágyra' vagy 'Tedd hátra a kezed'., "Simogasd magad".

fetish-bdsm-pic-1.jpg

Szemfedő

Nagyon izgalmas, ha be van kötve az egyik fél szeme. Egyrészt ez egy bizalmi jel, másrészt a BDSM előszobája. Sokkal jobban kiélesednek az érzékek és intenzívebben éljük meg az orgazmust is. Bekötheted a másik szemét a combfixeddel, egy sállal, de beszerezhetsz egy szemfedőt is.

sm.jpg

Bilincs, kötél és a többiek 

Nekem a kedvenceim. Imádom a kikötözést. Általában a combfixemet használom hozzá, de ha azt szeretném, hogy ne mozduljon alattam meg, akkor erősebb eszközökhöz nyúlok. Kibilincselem. Izgalmat ad már az a látvány, tudat is, hogy én vagyok a Főnök és addig húzhatom, játszhatok vele, amíg kegyelemért nem könyörög. Persze egy oda-vissza dolog. Én magam is szeretem ha bekötött szemmel ki vagyok kötözve és úgy játszanak a testemmel :)

De nagyon erotikus egy-egy extra ruha is: Neccruha a megfelelő helyen kivágva, latex, csipke... Csukott szemmel nagyon érzéki még az érintésük is!

Ha csak most kezditek el a BDSM-játszadozást, akkor a kezek egyszerű kikötözése elég lehet, a többit pedig fokozatosan építsétek be az aktusba.

Tetszik a dolog? Akkor kövess Minket és mélyülj el jobban velünk a témában.

16976288_10155968990919625_188362266_n.jpg

 

Szólj hozzá

szex orgazmus fehérnemű latex szexi fehérnemű szexi jelmez szadomazó szex játék BDSM latex ruha A Szürke 50 árnyalata BDSM tippek